BYDŁO i POWIDŁO TAKE AWAY to projekt restauracji dostępnej w dostawie
Jedzenie jest przez nas zaprojektowane tak, aby przyjechało gorące i bezbłędnie pyszne - na czas!
Współpracujemy z wieloma świetnymi dostawcami warzyw i starannie wybieramy te najwyższej jakości.
Nasi przyjaciele z hodowli STOŻNE HEREFORD dbają codziennie o najlepszy smak i jakość naszego mięsa.
Nasz szef kuchni Mateusz Windys przejechał Azji przez Afrykę i obie Ameryki, aż do Europy w poszukiwaniu najlepszych inspiracji oraz dań do naszych restauracji..
Nie jesteśmy dark kitchen. Nie lepimy mięsa na kolanie, mamy bardzo profesjonalną ekipę i profesjonalną kuchnię.
Od 10 lat jesteśmy na rynku przez ten czas sprzedaliśmy kilkaset ton wołowiny i ponad Milion burgerów!
Dbamy o to, aby jedzenie było zawsze pyszne, gorące i na czas. Wymaga to pasji, analitycznego myślenia i ogromnej precyzji. Nie chcemy być nigdy maszyną, jesteśmy cudownym żywym organizmem!
BYDŁO i POWIDŁO
Meat-ing Place
ul.Kolejowa 47/U25
22 125 51 38
pon. - ndz. 12:00-22:00
BYDŁO i POWIDŁO
Take away
ul.Kolejowa 47/U18
609581669
pon. - ndz. 12:00-23:00
BYDŁO i POWIDŁO
Take away
pl.Jacka Kuronia
723540416
pon. - ndz. 12:00-23:00
BYDŁO i POWIDŁO
x Nocny Market
Dworzec Główny,
ul. Towarowa 3
czwartek: 17:00 - 24:00
piątek-sobota: 17:00 - 01:00
niedziela: 16:00 - 23:00
BYDŁO i POWIDŁO
Take away
ul.Kolejowa 47/U18
609581669
pon. - ndz. 12:00-23:00